Afspraak

Leuk dat je een online afspraak wilt maken! Voor een bezoek aan onze spa tijdens de inloop uren (10:00-17:00) heb je geen afspraak nodig.

Voor uiterlijke verzorgingsbehandelingen raden wij aan een afspraak te plannen. Zonder afspraak kunnen wij geen behandeling garanderen. Alle arrangementen dienen tot 24 uur van te voren geboekt te worden. Wil je een arrangement boeken voor op dezelfde dag? Neem dan telefonisch contact op.
Alle prijzen zijn incl. BTW. Kortingen of actie prijzen worden bij betaling op locatie verrekend.

Voorwaarden aan het online boeken van een afspraak.

Bij het maken van een online afspraak is in sommige gevallen een aanbetaling vereist. Het bedrag dat je vooraf moet betalen varieert per behandeling. Het restbedrag van de afspraak betaal je in de salon.

Indien je, om welke reden dan ook, niet in staat bent om je afspraak na te komen dien je dit minimaal 24 uur van tevoren aan te geven. Wij kunnen dan de afspraak voor je verzetten. Indien je niet in staat bent om verhindering op tijd door te geven vervalt de aanbetaling.

Afspraken kunnen kosteloos verplaatst worden. Wij vragen je daarom ook op tijd te zijn voor je afspraak. Indien je later bent dan het tijdstip van je afspraak, dan wordt de behandeling ingekort. Je dient wel te betalen voor de gereserveerde tijd. Dit betekent dat wij wel de gehele behandeling in rekening brengen.

COVID-19 Maatregelen

In verband met de COVID-19 maatregelen werken wij uitsluitend op afspraak.