Spa

Olivia is niet alleen spa, maar ook een mix van de authentiek Mediterrane hamam met elementen geïnspireerd uit de Westerse wellness centra.
Rust en ontspanning zijn de belangrijkste ingrediënten van onze unieke spa. Alles binnen de spa is ingericht om uw verblijf een onvergetelijke dag te maken.
Met een variatie aan faciliteiten kunt u heerlijk genieten van een verwendag bij Olivia.

De voornaamste functie van de hamam is het reinigen van het lichaam met waterdampen en exotische geuren. Het is een eeuwenoud ritueel waarin ontspannen centraal staat.
Je begint in het stoombad, waarna je heerlijk kunt liggen op de verwarmde marmeren stenen in onze speciale hamam ruimte. Met jouw persoonlijke scrubhandschoen worden alle dode huidcellen van je lichaam verwijderd, waarna je wordt ingezeept. Bij het verlaten van de hamam voel je je herboren met een intens gevoel van rust.

De stoomcabine behoort tot de oudste wellness tradities van natuurlijk baden.  De warme stoom help bij het reinigen van je huid door je poriën te openen en afvalstoffen af te voeren. Ook bevorderd de stoomcabine de natuurlijke veerkracht van de huid door de aanmaak van nieuwe huidcellen. 

Een jacuzzi is een verwarmd, meerpersoons zitbad. Met een vaste watertemperatuur (rond de 38 ℃), hoge luchtdrukbubbels en massagejets kan onze jacuzzi bijdragen aan (pijn)verlichting en vermindering van spier en gewrichtklachten. Ook stimuleerd het warme water de bloedsomloop waardoor je volledig ontspannen raakt. 

Wil je een complete wellness ervaring?  Kies dan voor een van onze arrangementen en vul je welverdiende spa dag aan met een massage. Ook is het mogelijk de spa af te huren voor privé gebruik. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze arrangementen of maak direct een afspraak!

Let op, wij behandelen alleen vrouwen in onze salon.

X